Tuffa Mini Cooper för racing – eller promenad?

En Mini Cooper är en oerhört taggad och tuff racingbil. Den tredje generationens Mini-bilar kör frekvent på racingbanan och har även en egen tävling i England, Mini Challenge. Bilen är liten, snabb och underhållande och även den som inte kör racing har mycket glädje av en ”promenadvariant” som är både supermodern och kul att köra.

Tuffa Mini Cooper charmar vem som helst

Vill du provköra en Mini? Då ska du vända dig till Holmgrens Bil – en av de bästa bilfirmorna vad gäller servicekänsla och vänlighet. Holmgrens har en filosofi att alltid engagera sig emotionellt i kundens upplevelse och de verkar heller inte ge sig förrän kunden är fullt nöjd. De lyfter fram sina uttalade värden i varje kundrelation – Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet – ett signum och varumärkeslöfte man haft sedan 1960 när Sonny Holmgren startade bilfirman i en liten lokal i Jönköping.

Mini kan charma vem som helst och kan fås i flera olika färger. Om du vill kan du också få tag i en begagnad och välservad Mini hos Holmgrens. På sajten får alla detaljer och kan lätt välja ut den bil som passar dig. Frågan är mer vad du behöver för bil och vilket drivmedel du ska välja – kör du racing och ska pressa gränser eller söker du en promenadbil?

Supersnygga Mini Cooper 2022 och Mini Next

Du behöver inte köpa en sprillans ny Mini Cooper, modeller från 2017 och 2018 är lika snygga och otroligt prisvärda hos Holmgrens. Däremot måste man säga att en eldriven Mini Cooper SE Electric årsmodell 2022 är mycket attraktiv! Rena linjer, runda vackra ögon framtill och med den karakteristiska inåttippade övre takkanten, Mini är den helt enkelt supersnygg.

Om du köper en begagnad Mini Cooper som är yngre än fem år och som har kört lägre sträcka än 12 000 mil kan den anslutas till tjänsten Mini Next. Detta gäller kvalitetsbilar som är servade och kontrollerade av Holmgrens professionella team och som uppnår de krav som ställs på en Mini Next-bil. Med Mini Next får du 12 månaders garanti och kan finansieras med Mini billån, dessutom erbjuder Holmgrens en smart försäkring till detta.

Det finns en Mini Cooper för alla behov!

steady-blogging